MENU

Domenii în care
oferim servicii

  • Automatizare și controlul proceselor
  • Controlul proceselor
  • Simularea proceselor
  • Proiectarea și construcția de echipamente electrice


Membrii echipei noastre se ocupă de de zeci de ani de proiectarea și elaborarea proceselor tehnologice, de tehnologiile de control și de crearea configurațiilor software în mediul industrial. Pe măsură ce am transpus aceste procese într-un mediu de simulare, am acumulat o mare experiență prin obținerea unei cunoașteri detaliate a diferitelor soluții tehnice. Echipa noastră se caracterizează printr-o gândire inovatoare orientată spre viitor, o muncă coordonată, într-o atmosferă prietenoasă, care inspiră simpatia și încrederea clienților față de compania noastră. Această gândire și legătura strânsă cu clienții ajută la soluționarea fără probleme a chestiunilor din proiectele noastre și la finalizarea cu succes și la termen a sarcinilor asumate.

Automatizare și controlul proceselor

Aceste activități includ configurarea sistemelor de control și a proceselor pe care acestea le monitorizează, controlează și întrețin procesele controlate într-un cadru definit. Aceste dispozitive includ controlere (PLC-uri), controlere de securitate (PLC-uri de securitate) și sisteme complete de control al proceselor (DCS) care fac funcționarea fiabilă prin intermediul unei structuri divizate. Pe parcursul activităților noastre, lucrăm printre altele în mod regulat cu sistemele Emerson, Hitachi, Honeywell, Siemens și Yokogawa.

Controlul proceselor

Diferitele echipamente pot avea comenzi electrice individuale, dar asta necesită cunoașterea controlerului electronic specific și a procesului controlat/dirijat. În cazul centrelor termice, poate exista o reglare coordonată a circuitelor de control ale unui sistem format din mai multe schimbătoare de căldură, ceea ce face ca problema să devină complexă. Mulțumită cunoștințelor colegilor noștri, avem și posibilitatea de a îndeplini astfel de însărcinări.

Simularea proceselor

Activitățile noastre principale includ construirea de stații de instruire pentru a ajuta la formarea operatorilor de procese în care tehnologia nu permite funcționarea intermitentă, astfel încât noii operatori nu au posibilitatea de a practica în mod corespunzător pornirea, oprirea sau ce este de făcut dacă apar defecțiuni. Cu ajutorul unui software elaborat în acest scop, colegii noștri construiesc procesul tehnologic, care combinat cu o copie exactă a sistemului de dirijare al procesului, permite operatorilor să practice situații de operare individuale în condiții de siguranță.

Proiectarea și construcția de echipamente electrice

Tehnologiile mai mici nu necesită echipamente serioase de control al procesului, dar este absolut necesar să se utilizeze dispozitive care îndeplinesc un fel de sarcină de reglare sau control, chiar dacă este vorba doar de pornirea unei pompe sau a motorului unei benzi rulante. În astfel de cazuri, este necesară instalarea unui dulap de control electric. Echipa noastră are experiența și autoritatea corespunzătoare atât în proiectarea, cât și în construcția unor astfel de echipamente.